Her finder du inspiration til dit næste nyhedsbrev

Her finder du inspiration til dit næste nyhedsbrev

Med nyhedsbreve – som med sociale medier – kan det være en udfordring at komme op med nye idéer og at finde den rigtige strategi.

Læs også: Sådan finder du dine konkurrenters SoMe-annoncer. 

Her er to anbefalinger til hjemmesider, som både hjælper dig med at spare tid og at finde inspiration.

Milled

Dilemmaet med at tilmelde sig flere nyhedsbreve, for at samle inspiration, er, at du hurtigt drukner i mails, og derefter skal bruge tid på at afmelde dig. 

Milled er en søgemaskine for nyhedsbreve. Iflg. hjemmesiden kan du finde nyhedsmails fra mere end 91.000 brands og retailers. Masser af inspiration.

Milled er en søgemaskine for nyhedsbreve. Iflg. hjemmesiden kan du finde nyhedsmails fra mere end 91.000 brands og retailers. Desværre ikke danske nyhedsbreve (en oplagt forretningsmulighed).

Milled minder om Facebooks annoncebibliotek. Sorteringsmulighederne er få, og du får ikke flere data, som views, clicks etc. Det er ok, da jeg bruger Milled som inspiration til grafik, opsætning og subject line.

👉 milled.com

10minutemail

Er du usikker på, om du skal tilmelde dig et nyhedsbrev, eller vil du bare ose?

Inspiration til nyhedsbreve: 10minutemail

10minutemail er en 10 minutters e-mail konto! Du skal ikke igennem en lang proces for at oprette dig, kun kopiere den midlertidige e-mail adresse. Tilmeld dig nyhedsbrevet med din 10 minutters e-mail, og du modtager nyhedsmailen i din midlertidig indbakke. Efter 10 minutter lukkes e-mailkontoen automatisk. Bum!

10minutemail er et super smart værktøj, som jeg ofte bruger. Man kan argumentere for, at det undergraver arbejdet med at få tilmeldinger til egne nyhedsbreve. Men hvis du skriver gode nyhedsbreve, vil din målgruppe helt sikkert tilmelde sig med deres egen e-mail. 😊

👉 10minutemail.com

Skriv et svar